Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Friss hírek, információk

2017-es sportorvosi vizsgálat időpontja:

03.13. 10.20-12.00-ig 10 fő

03.16. 9.50.-11.30-ig 10 fő

03.20. 9.40.-11.20-ig

03.24. 9.10.-10.50.-ig

 

 

2014-2015-ÖS TAVASZI SPORTORVOSI VIZSGÁLAT IDŐPONTJAI:

04.08. szerda 9.50 és 10.30. 5-5 fő

04.09. csütörtök 09.50. és 10.30. 5-5 fő

04.10. péntek 9.50. és 10.30. 5-5 fő

2014.12.15.

A hétvégén került sor a hazai rendezésű III.Puebla Kupa Utánpótlás Tornára. 32 csapat, közel háromszáz (!!!) gyermeke mérte össze tudását. Pesterzsébet jó hírnevét öregbítettük ezzel a tornával, nem csak Budapesten, de Pest megyében is. Igazi futball hangulatot varázsoltak a gyermekek a tornacsarnokba. A magas színvonalú tornán szerepelt többek között a Dalnoki Akadémia, Mészöly Focisuli, Ferencvárosi Futball Club. Ebben a mezőnyben helytálltak a Pueblás kis focistáink, hiszen egy 6. egy 5. egy 4. és egy 3. helyet szereztünk! Köszönet mindenkinek aki kilátogatott a tornára és végig szurkolta a mérkőzéseket, óriási hangulatot teremtve a gyermekeknek. Szeretném megköszönni azoknak a munkáját akik a háttérben segítették a torna gördülékeny lebonyolítását. Hajrá Puebla Focisuli!

2014.11.21.

Az őszi utolsó fordulóra került sor az U-11-es korosztályban, Budafokon. Pueblás kis focisták újra kitettek magukért. Bár a múltheti eredményességhez képest, kevésbé voltunk sikeresek ( 1 GY, 2 D, 1 V), de a lelkesedés, a csapategység, és a mutatott játék megfelelt az elvártaknak. A csapat legjobbja Novák Máté volt a mai napon. Hosszú menetelés volt ez az őszi szezon, de nincs pihenő, jönnek a teremtornák és remélhetőleg ugyanilyen eredményesen folytatjuk, mint ahogyan a Bozsik tornákat abbahagytuk. Hajrá Puebla Focisuli!!

2014.11.16.

Az U-11-es korosztályunk ezúttal a Kelen SC által rendezett tornán vendégszerepelt az V. fordulóban. Csapatunk szenzációs hétvégét fogott ki és ellenfeleit nem kímélve nyerte meg mérkőzéseit. Rengeteg szebbnél szebb akciót vezetett, gólhelyzetet alakított ki, és zörgette meg a csapatok hálóit. Jó volt látni ahogyan ez a korosztály játszott a mai nap folyamán, igazán büszke voltam rájuk. Bár az oklevelet Kis Benedek kapta kiváló védőmunkájáért, de ha tíz oklevél lett volna, mindenki kaphatott volna a mai napon. Szép volt fiúk. Hajrá Puebla Focisuli!

2014.11.10.

Az utolsó őszi fordulóra került sor a hétvégén az U-7, U-9-es korosztályokban. A szokásos fesztivál jellegű tornán minden Pueblás kis focista kitűnően szerepelt. A legkisebbek Feribácsi  segítségével teljesítették a rájuk váró feladatokat. Az U-9-es korosztály bár az elején bele aludt Csipkerózsika álmába, de végül magára talált és hozta az elvárható győzelmeket. U-7 legjobbja Kovács Bence volt, az U-9-eseknél pedig a legjobb góllövő címet hoztuk el Babulják Márk személyében. Gratulálunk minden tornán résztvevő legénynek és leánynak! 

2014.11.03.

A hétvégén KISE őszi Kupán szerepelt 2006-os csapatunk. Az öt csapatos tornán jó mérkőzéseket játszva gólaránnyal az ezüstről lemaradva végül a harmadik helyen végeztünk. Az egész tornán egy gólt kaptunk, de sajnos az vereség is lett. Gratulálunk a résztvevő játékosoknak.

Eredmények:

KISE B - PUEBLA FS 0:3,

KISE A - PUEBLA FS 0:0,

SZENT PÁL AK - PUEBLA FS 1:0,

PUEBLA FS - CSEP-GÓL 2:0

Végeredmény: 1. Csep-Gól 2. KISE A 3. Puebla FS 4. Szent Pál AK 5. KISE B

2014.10.13.

Pénteken került sor az U-11-es korosztálynak a Bozsik Torna III. fordulójára. Ezen a hétvégén Budafokon vendég szerepeltünk. A fiatal csapatunk tisztességesen helytállt, szép cseleket, szereléseket mutattak be a torna négy mérkőzése során. Bár pontocskát csak egyet szereztünk, de erre nagyon büszkék lehetünk, hiszen benne volt a győzelem is a mérkőzésbe. Dolgozunk tovább és egyre jobbak leszünk  A csapat legjobbja ezen a hétvégén Márfi Dominik volt. Minden résztvevőnek gratulálunk és köszönet a szülőknek hogy ebben a lehetetlen időpontban biztosították a gyermekük részvételét! Hajrá Puebla Focisuli 
 
 
 
 
 

2014.09.28.

Hétvégén került sor az U-11-es korosztály Bozsik Tornájának II. fordulójára. Soroksáron vendégeskedett ezúttal a csapatunk, mely három fiatallal kiegészülve vette fel a küzdelmet az ellenfeleivel. A gyermekek maximálisan betartották az edzői utasításokat. Még ilyen szépen és tudatosan nem fociztak mióta az egyesület létezik (a sok munkának az eredménye). Bár csak egy győzelem fért bele a tornába, de a vereségek mind-mind szorosak voltak. Erre alapozunk a jövőben! Talán már Budafokon két hét múlva. 

2014.0921.

Első őszi Bozsik tornán az U-7-es és U-9-es korosztályban zajlottak a hétvégén a küzdelmek, fesztivál jellegűen. Sok-sok mérkőzés és feladatok vártak a kis focistáinkra. Dicséretet érdemel minden megjelent gyermek, mert az edzőjük által kért utasításokat maximálisan betartva arattak nagy sikert ezen a szép délelőttön. A két korosztály közel félszáz (!!!) gólt rúgva és mindössze egyet kapva vette az akadályokat és az összes mérkőzését megnyerve tette le a névjegyét az új helyszínen (Zrínyi laktanya sportpálya). Nagy köszönet a szurkolóknak és szülőknek akik elkísérték a csapatainkat. Csak így tovább!!! Hajrá Puebla Focisuli!

vac-6.jpg

 Egyesületünk 2011-ben alakult azzal a céllal, hogy a gyerekekkel a labdarúgást megszeretessük, mozgásigényüket szakmai képzéssel együtt kielégítsük. Ideális környezetben, szakképzett edzővel biztosítjuk gyermeke számára a labdarúgás alapjainak elsajátítását. Szeretettel várunk minden 5-12 éves focizni vágyó gyermeket!